De Betuwse Tuinenroute 2017
Facebook pagina

De tuin van Willy en Theo van der Heijden
De Peel 12
4041EL Kesteren
Tel.: 0488-482671
E-mail:

Deze tuin bevindt zich in een verkeersluw (want: doodlopend voor autoverkeer) wijkje met vrijstaande huizen dat nu ongeveer 25 jaar bestaat. Ons perceel heeft een oppervlakte van ca. 625 m2.

Aan de zuidzijde van het huis bevindt zich een groentetuintje, omzoomd door leiperen. Naast veel plezier voorziet deze groentetuin ons gedurende het gehele groeiseizoen van heerlijke, verse groente en kruiden.

Op de overgang van de groentetuin naar het achter het woonhuis gelegen tuingedeelte bevindt zich een vijver met fraai begroeide randen. De tuin achter het huis bestaat uit borders met o.a. (stam)rozen, hortensia’s en een scala aan vaste planten. De hoofdkleuren in deze tuin zijn rose, blauw en wit. Onder een treurberk is een heerlijk zitje gecreëerd waar het bij warm weer heerlijk toeven is. Bovendien staan in de tuin twee forse notenbomen.

Achter in de tuin staat een kasje waarin met veel plezier o.a. tomaatjes en aardbeien worden gekweekt. Vaste bewoner van de kas is de blauwe druif “Black Allicante”.

Het opvallende in deze tuin is dat er eigenlijk niets opvalt… Of toch wel? We laten het u heel graag zien op de Open Tuindagen.

Route:

Vanaf de A12 afslag Veenendaal/Rhenen nemen, voorbij Rhenen na de brug over de Rijn 1e afrit Kesteren/Opheusden. Onderaan de afrit linksaf slaan: Kesteren/Opheusden. Aan het eind van de weg rechtsaf richting Kesteren/Opheusden. Op de rotonde 3e afslag richting Opheusden/Heteren. Dan tweede weg links en vervolgens 1e weg rechts: nu komt u op De Peel. Ons huis op nr. 12 bevindt zich aan de rechterkant.

Vanaf de A15 afslag Kesteren/Rhenen nemen, bij de 1e stoplichten beneden aan de noordelijke afrit rechtsaf slaan richting Kesteren/Opheusden. Weg blijven volgen door Kesteren tot rotonde (Waldeck Pyrmont plein) aan de noordzijde van Kesteren. Op de rotonde 1e afslag richting Opheusden/Heteren. Dan tweede weg links en vervolgens 1e weg rechts: nu komt u op De Peel. Ons huis op nr. 12 bevindt zich aan de rechterkant.

Vanaf de provinciale weg N 320 (Culemborg/Kesteren). Deze weg volgen tot de rotonde aan de noordzijde van Kesteren (Waldeck Pyrmont plein). Dan 2e afslag richting Opheusden/Heteren. Daarna tweede weg links en vervolgens 1e weg rechts: nu komt u op De Peel. Ons huis op nr. 12 bevindt zich aan de rechterkant.