De Betuwse Tuinenroute 2017
Facebook pagina

Geerte en Bart Hoefakker
Schaapsteeg 1
4041AT Kesteren
E-mail:
www.geertestuin.webnode.nl

Onze woonboerderij met achterliggende kapschuur, is gelegen op een perceel van bijna 8000m2. In de afgelopen 4 jaren is, naar eigen ontwerp en beheer, een sfeervolle liefhebberstuin gerealiseerd die, ondanks zijn jeugdigheid, al een zeer volwassen uitstraling heeft.

In de bloeiende, kleurrijke tuin vindt u o.a. borders in engelse sfeer met mooie zichtlijn, een vakkentuin, diverse andere borders op kleur, een moes-, kruiden- en pluktuin, een fruittuin en grasvelden. Daarnaast bevinden zich op het perceel diverse terrassen, een pruimenboomgaard, een schapenweide en een windsingel.

Op afspraak kan de tuin ook op andere momenten bezocht worden door (tuin)groepen.

Route: Vanaf de A12 afslag Veenendaal/Rhenen nemen, voorbij Rhenen na de brug over de Rijn 2e afrit rechts richting Lienden en onderaan de afslag weer rechts. Bij de 1e afslag links afslaan (markant punt fruitautomaat aan de rechterkant van de weg). Rechtsaf bij de driesprong vindt u, even verder de Schaapsteeg inrijden, het huis en erf van Geerte en Bart Hoefakker; parkeren langs de weg.

Vanaf de A15 afslag Kesteren/Rhenen nemen, bij de 1e stoplichten beneden aan de noordelijke afrit linksaf slaan en direct rechts de oude Broekdijk op gaan. Deze weg volgen, haakse bocht maken en spoorlijn oversteken. Bij het 2e huis rechts ligt de tuin van Geerte en Bart Hoefakker Schaapsteeg; parkeren langs de weg.