De Betuwse Tuinenroute 2024
Facebook pagina

Bas en Ine Tromp
Rietveld 15
4241 EB Arkel
Tel.: 0183-562265
E-mail:
glasentuin.nl

De tuin van Bas en Ine Tromp is een grote, parkachtige wandeltuin (ca. 1,5 ha) met mooie vergezichten en veel groen; een rustige ruime tuin die is ingedeeld met afwisselende borders met vaste planten, en een diversiteit aan boomsoorten.Voor het huis ligt een vijver met daarachter een schaduwhoek. Rechts van het huis een grote border, enkele kleine borders en wat sierbomen. Links van het huis is een voormalig weiland dat is ingeplant met verschillende boomgroepen met daaronder bodembedekkers. Achter het huis ligt een grote moestuin die doorzeefd wordt met snijbloemen. Aansluitend ruim 4 ha. weide, waarvan een deel is aangeplant met verschillende boomgroepen en een oude fruitboomgaard waar het heerlijk wandelen is. Op andere momenten ook te bezoeken op afspraak

Route: Vanaf de A15 richting Arkel; de dijk naar Arkel volgen tot aan een kruising met het bord Leerdam-Kedichem. Richting Leerdam nemen, langs de haven van Arkel en vanaf de haven is het ca. 1 kilometer. Rietveld 15 ligt aan de linkerkant net na het voetveertje Spijk. Er is ruime parkeergelegenheid op en achter het erf.

NB: Honden niet toegestaan, dit in verband met hazen, fazanten en reeën (zoals te zien zijn op het onderstaande filmpje).

NB: Deze tuin is in augustus gesloten.