De Betuwse Tuinenroute 2024
Facebook pagina

Geerte's tuin
Geerte en Bart Hoefakker
Schaapsteeg 1
4041AT Kesteren
E-mail:
www.geertestuin.nl

Onze woonboerderij met achterliggende kapschuur, is gelegen op een perceel van bijna 8000m2. Naar eigen ontwerp en beheer, is er een sfeervolle liefhebberstuin gerealiseerd die, ondanks zijn jeugdigheid, al een zeer volwassen uitstraling heeft.

In de bloeiende, kleurrijke tuin vindt u o.a. borders in engelse sfeer met mooie zichtlijn, een vakkentuin, diverse andere borders op kleur, een moes-, kruiden- en pluktuin, een fruittuin, een tuinkas en grasvelden. Tegen de gevels tafels met smaakvol gearrangeerde potten met bijzondere kuipplanten en eenjarigen in diverse kleurcombinaties. Daarnaast bevinden zich op het perceel diverse terrassen, een pruimenboomgaard, een schapenweide en een windsingel.

Route: A15 afslag Kesteren/Rhenen. Onderaan bij de stoplichten linksaf slaan en direct rechts de oude Broekdijk op gaan. Deze weg volgen, haakse bocht maken en spoorlijn oversteken. Bij het 2e huis rechts ligt de tuin.

A12 afslag Veenendaal/Rhenen. Bij Rhenen de brug over en 2e afrit rechts richting Lienden. Na ongeveer 1 km bij de 1e afslag links afslaan. Na 500m rechtsaf bij de driesprong en na 500m vindt u de tuin aan de linkerzijde.

NB: Deze tuin is in augustus gesloten.